LOGIN

Doelgerichte campagnes voor meer klanten?


Dan zit je goed bij Chuck! Want zonder bezoekers op je nieuwe website ga je weinig verkopen. Wij helpen om jouw doelen te halen!

Maak een afspraak

Overheers je markt en wordt gezien als de beste


De meest succesvolle bedrijven zoeken niet achter klanten. Ze hebben systemen ontwikkeld die steeds nieuwe klanten aantrekken.

Dit gaat verder dan adverteren, al begint het daar meestal wel.

Een advertentie is vaak de eerste stap. Van daar wordt het prospect in de wereld van jouw bedrijf getrokken. Je toekomstige klant leest je content, ziet je berichten op Facebook verschijnen en krijgt jouw mails toegestuurd…

Hierdoor groeit het prospect steeds dichter naar jouw bedrijf toe. Tot de stap wordt gemaakt om klant van jou te worden.

Het beste hieraan is dat dit bijna volledig automatisch gebeurd en wel met 100’en prospecten tegelijk. Dit terwijl elke stap in het proces steeds volledig te analyseren is.

Hier is hoe we dat doen:

 • Strategie op basis van de doelgroep.
 • We richten ons specifiek op jouw doelgroep. Door geen overbodige reclame te maken, en dus enkel te investeren waar het telt, krijg je de best mogelijke ROI.

 • Direct Response Marketing
 • De strategieën die we toepassen zijn gemaakt om efficiënte resultaten te behalen. Daarom gebruiken we enkel technieken die leiden tot directe én meetbare resultaten.

  - Hoeveel leads heeft die blogpost verzameld?
  - Hoeveel mensen bezochten je website via die mail?
  - Wat is de rechtstreekse ROI op die advertentie?

  Vergelijk dit met bv. het plaatsen van reclame borden doorheen heel België. Als je verkoop op het einde van het jaar beter is, zal je marketingbureau wel zeggen dat zij verantwoordelijk zijn.
  Wij kunnen het bewijzen.

 • Content Marketing
 • We schrijven blogberichten die gericht zijn op je doelgroep. We beantwoorden de vragen die ze googelen en bieden ze gratis info en entertainment – waar ze verslaaft aan worden – die allemaal gelinkt is aan je bedrijf. Wanneer een prospect – week na week – luistert naar wat jij te zeggen hebt over zijn interesses, wordt jij de autoriteit in zijn hoofd. Wordt jij de marktleider van dat vak. En door al die mensen die opnieuw en opnieuw naar je website komen om die berichten te lezen, is de kans dat jij ze in klanten veranderd gemiddeld 6x zo groot!

 • Landing/Product Pagina Optimalisatie
 • Adverteren trekt mensen naar je website, maar als de klant daar niet vindt wat hij wil, heb je alles voor niets gedaan. ERGER NOG – Google straft bedrijven die hun zoekers teleur stellen. Maar ze belonen de websites die hun gebruikers blij maken. Jij converteert meer en daarom maken ze adverteren juist goedkoper voor je!

 • Funnel Optimalisatie en A/B-Testing
 • De beste manier om je websites en advertenties zo winstgevend mogelijk te maken is door A/B-Testing. Hier leggen we verschillende advertenties, mails en pagina’s naast elkaar om te bekijken welke het meeste geld binnen haalt. Er is geen andere manier die je garandeert dat je da maximale ROI haalt uit je advertenties.

1.

Kennismaking & Doelstelling

Eerst en vooral zetten we ons samen om je doelen te bepalen. We gebruiken een geteste vragenlijst om te weten te komen waar jouw sterktes, zwaktes en grootste opportuniteiten liggen. Dit is bijna nooit wat de klant denkt. Het gaat hier om wat jij wil bereiken, niet wat we denken dat “goed” is.

2.

USP & Plan van Aanval

Elk bedrijf is uniek. Toch lijken alle websites en alle advertenties als twee druppels op elkaar. Wij nemen wat jouw uniek – en de beste keuze voor de klant – maakt en gebruiken dat al basis van je campagne. Zo spreken we je doelgroep direct aan, we maken ze duidelijk dat jij hun beste keuze bent en veranderen ze in ambassadeurs van je bedrijf.

3.

Ontwikkeling & Goedkeuring

Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Eens we weten hoe we te werk zullen gaan, is het tijd om te werken – voor ons dan. We brengen de ideeën die we samen bedachten tot leven. Wanneer dat klaar is en jij even enthousiast bent als wij – over de advertenties, pagina’s en content – is het tijd om alles te lanceren.

4.

Lancering & Optimalisatie

De moment dat je campagne online staat beginnen we de – directe – resultaten te analyseren. Elke maand kijken we waar je campagne nog mensen verliest en maken daar kleine aanpassingen aan. Dat doen we op repeat tot het letterlijk onmogelijk is om je campagne nog beter te maken. Op dat moment heb je een actief middel ontwikkeld dat je jaren – zonder hard werk en met voorspelbaarheid – nieuwe klanten en inkomsten oplevert.

"En wa mag da kosten?!"


Elk bedrijf is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Elke marketingcampagne is dus ook anders en krijgt dus ook een andere prijs. Om je campagne te kunnen geven wat ze nodig heeft starten we voor marketing steeds aan een maandelijks tarief vanaf 450,- EUR.

Eens praten over uw nieuwe strategie?

Neem dan even contact met ons op en zo kunnen we samenzitten om uw project te bespreken. Altijd een warm gesprek en steeds vrijblijvend.

Onze gegevens

BE0553.792.301

Berlaarsestraat 10, 2500 Lier

+32 3 344 92 19


[x] sluiten

KRIJG 5 GRATIS SOCIAL MEDIA TOOLS

Laat je e-mail achter en wij sturen je direct een PDF op.