LOGIN

Video ontwikkeld door professionals: Communiceer je waarde in seconden.


Met de juiste beelden spreek je de juiste mensen aan. Chuck helpt jou met professioneel beeldmateriaal.

Maak een afspraak

Waarom video?


In 2019 is 80% van alle internet consumptie video content geworden. Als je wil zijn waar je klanten en potentiële klanten zijn is het aangewezen dat je ook video maakt. Er zijn tal van andere statistieken die aantonen dat video alleen maar een belangrijkere plaats in onze wereld gaat krijgen.

Wat kan ik verwachten?


We laten graag ons werk voor zichzelf spreken.
Hieronder vindt u enkele videos terug die we in de laatste maanden hebben gemaakt.

"En wa mag da kosten?!"


Bedrijfsvideo

Een absolute must voor elk serieus bedrijf in 2022.

In een bedrijfsvideo stellen we je bedrijf en zijn karakter voor op een manier die indruk maakt. Geen saaie voice-over video’s, maar sterke beelden die blijven hangen.

Een video als deze toevoegen aan je website zorgt voor meer en langere websitebezoeken, alsook extra verkoop. Maar dat is niet tegenover de promotie en marktpositionering die je hierdoor wilt.

Marketingvideo

Verhoog de conversie van je marketingcampagnes.

Marketingcampagnes draaien om harde cijfers. Hoeveel nieuwe klanten wonnen we? Met hoeveel % is ons bereik vergroot? Wat is onze exacte ROI?

Het antwoord op al deze vragen is telkens beter wanneer we video gebruiken in onze marketingcampagnes. Dat komt omdat video een persoonlijk medium is (als je het juist doet).

Video geeft je niet enkel de kans om te tonen, maar om aan te spreken – persoonlijk te communiceren met je toekomstige klanten.

Animatievideo

Onderscheid jezelf, onderwijs je markt en versterk je positie.

Laat de limieten van de echte wereld je er niet van weerhouden te vertellen want jij wil vertellen.

Animatievideo’s geven je de mogelijkheid een verhaal te creëren, iets uit te leggen of demonstreren op de meest duidelijke manier mogelijk.

Het is communicatie in zijn puurste vorm – en vaak ook de meest entertainende.

Of je nu een simpele bedrijfsvideo wil of je marketing wil versterken, een Animatievideo geeft je onvergelijkbare opportuniteiten.

De samenwerking met Chuck was enorm productief. Jongeheren met expertise, duidelijke afspraken en vlotte communicatie. Dienstverlening op maat, en dit voor een correcte prijs. Een aanrader!

— Brend Van Ransbeeck

Groen

Eens praten over uw nieuwe bedrijfsvideo?

Neem dan even contact met ons op en zo kunnen we samenzitten om uw project te bespreken. Altijd een warm gesprek en steeds vrijblijvend.

Onze gegevens

BE0553.792.301

Berlaarsestraat 10, 2500 Lier

+32 3 344 92 19


[x] sluiten

KRIJG 5 GRATIS SOCIAL MEDIA TOOLS

Laat je e-mail achter en wij sturen je direct een PDF op.