Digitale astronauten

Digitale hulp nodig? Dat is wat Chuck doet. Ons cliënteel bestaat uit jonge en gevestigde bedrijven met één gemeenschappelijk doel; ondernemen! En dit ook in de digitale wereld. Het internet geeft in 2017 bijna onbeperkte mogelijkheden op gebied van ondernemen.

Het word steeds moeilijker om te weten, wat juist wat is in deze digitale wereld. Online advertenties, strakke websites, e-commerce, sociale media campagnes,... Elk van deze zaken is een uitdaging op zich.

Als ondernemer die enkel verstand heeft van het zakelijke deel van zijn bedrijf, zijn al deze zaken vaak overweldigend. Daarom heeft elke gigantische organisatie een departement, dat exclusief hieraan toegewijd is. Voor kleinere ondernemingen is dit natuurlijk geen optie, en de online services die hiervoor een substituut aanbieden, zijn vaak onbetrouwbaar en onpersoonlijk.Chuck werd 3 jaar geleden opgericht om deze leegte te vullen.

Wij zijn uw persoonlijke partner in deze digitale wereld. Wanneer je met Chuck samen werk, werken we samen naar je succes toe. We werken daarom ook enkel samen met ondernemingen die we zelf succesvol zien worden. Wij nemen de rol aan van een ondersteunende partner, die je online aanwezigheid verzorgt. Zo geven we jou de vrijheid, om een succes van je onderneming te maken.


Onze zaakvoerders zijn rechtstreeks betrokken bij elk project. We werken met een team jonge professionals, elk geschoold in hun eigen expertise. Daar bovenop, beschikken we over tal van samenwerkingen met ervaren freelancers, zo zijn we zeker dat we een antwoord hebben op elke uitdaging. Met zo’n uitgebreid netwerk aan talent, brengen we elke opdracht, vlot tot een einde dat verwachtingen overstijgt.